News of Cultural & recreational events
Artsea navigational image map links Ακαδημία Παραστατικών Τεχνών - Academy of Performing Arts Καλλιτεχνικές Εκδηλώσεις - Cultural Events Εκπαιδευτικά Νέα - Education News Καθηγητές - Professors Μουσική - Ωδείο | Music - Conservatory Χορός - Σχολή Χορού | Dance - School of Dance Θέατρο - Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης | Theater - Higher Drama School Εγγραφή - Μέλη | Members - Registration Χορηγοί - Συνεργσίες - Σύνδεσμοι | Sponsors - Collaborations - Links Επικοινωνία - Contact English translation Deutsch übersetzung Traduction Française Traducción al Español

Ενημέρωση για τις καλλιτεχνικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις

Η «Θάλασσα Πολιτισμού» παράλληλα με τη λειτουργία της Ανώτερης Σχολής Δραματικής Τέχνης, της Σχολής Χορού και του Ωδείου σχεδιάζει, οργανώνει και πραγματοποιεί εκπαιδευτικές δραστηριότητες, καλλιτεχνικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις σε σχέση με τα εικαστικά, τη μουσική, το χορό και το θέατρο.

Στη σελίδα αυτή μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά με διοργανώσεις και συμμετοχές σε καλλιτεχνικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις: παρουσιάσεις, παραστάσεις, διαλέξεις, συζητήσεις, εκθέσεις, προβολές, μουσικές ακρο­άσεις, συναυλίες, ρεσιτάλ, φεστιβάλ, καλλιτεχνικά δρώμενα.

Η «Θάλασσα Πολιτισμού», ως φορέας παραγωγής εκδηλώσεων και καλ­λιτεχνικής εκπαίδευσης με επαγγελματικό προσανατολισμό, υποστηρίζει και προβάλλει το έργο νέων καλλιτεχνών.

Θάλασσα Πολιτισμού, ενημέρωση για τις καλλιτεχνικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις
 • Πρόσκληση στην παρουσίαση των δραστηριοτήτων του εκπαιδευτικού και καλλιτεχνικού οργανισμού Θάλασσα Πολιτισμού

  Παρασκευή, 13 Ιουνίου 2014

  Προσκαλούμε τα εκλεκτά μέλη και τους αγαπητούς μας φίλους στην παρουσίαση των δραστηριοτήτων του εκπαιδευτικού και καλλιτεχνικού οργανισμού Θάλασσα Πολιτισμού, τη Δευτέρα 16 Ιουνίου '14, στις 6:30 το απόγευμα, στις εγκαταστάσεις μας, στην Αργυρούπολη.

  Επίλεκτοι καλλιτέχνες και εκπαιδευόμενοι συμμετέχοντες παρουσιάζουν ξεχωριστά αποσπάσματα, σ' ένα πρόγραμμα μουσικής, χορού, θεάτρου, που ανοίγει με το κατά παραγγελία κατασκευασμένο Berlin C. Bechstein Concert 8 πιάνο και υποστηρίζεται από ειδικό και σύγχρονο εξοπλισμό εικονοσκόπησης και ηχογράφησης.

  Το πρόγραμμα ανοίγει με την Arie Lascia ch' io pianga, από τον Rinaldo του Haendel, με τον διευθυντή μουσικών σπουδών του Ωδείου Θάλασσα Πολιτισμού, κύριο Γιώργο Αναστασόπουλο στο πιάνο και την μονωδό Αλεξάνδρα Κάπππα στο τραγούδι και ολοκληρώνεται με δύο σονάτες του D. Scarlatti, τις οποίες θα μας προσφέρουν τα επιδέξια δάκτυλα της διακεκριμένης πιανίστας κυρίας Χαράς Τόμπρα και το τραγούδι Das Veilchen του W. A. Mozart, που ερμηνεύει με συνοδεία πιάνου, η μονωδός Αλεξάνδρα Κάππα.

  Οργάνωση - συντονισμός: Αλεξάνδρα Κάππα
  Τεχνική επιμέλεια: Ιωάννης Γκιόκας
  Αισθητική προσώπου και σώματος: Αφροδίτη Λογαρά

  Εκπαιδευόμενοι: Νεκταρία Βούζη, 'Aννα Ζησιμάτου, Ευαγγελία Κωνσταντοπούλου, Γιώργος Στρατής.
  Συμμετέχοντες: Αμαλία Κλημοπούλου, Σωτηρία Μανιώτη, Ευαγγελία Μιμίδου.

  Συνεργαζόμενες επιχειρήσεις:
  Tα Καραμανλίδικα του Φάνη / karamanlidika.gr
  Κτήμα Πόρτο Καρράς / portocarraswines.gr

  [ Έντυπο Δελτίο - Πρόσκληση στην παρουσίαση των δραστηριοτήτων του εκπαιδευτικού και καλλιτεχνικού οργανισμού Θάλασσα Πολιτισμού ]

  Μόνιμος σύνδεσμος προς το Δελτίο Τύπου: «Πρόσκληση στην παρουσίαση των δραστηριοτήτων του εκπαιδευτικού και καλλιτεχνικού οργανισμού Θάλασσα Πολιτισμού»

  Αρχή της σελίδας

 • Παρουσίαση μουσικού αποτελέσματος α' κύκλου αρχικής μουσικής εκπαίδευσης

  Παρασκευή, 30 Μαΐου 2014

  Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε ο α' κύκλος μαθημάτων αρχικής μουσικής εκπαίδευσης '14, που διοργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε - υπό τη σκέπη της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών - από το Ωδείο Θάλασσα Πολιτισμού, στο Δουρούτειο Πνευματικό Κέντρο του ενοριακού Ναού Αγίων Ασωμάτων Θησείου.

  Η ανταπόκριση ήταν καθολική. Οι συμμετέχοντες, στο σύνολό τους, έμαθαν να διαβάζουν, να γράφουν, να τραγουδούν και να παίζουν μουσική. Μετά από αξιολόγηση, παρουσίασαν την μουσική τους πρόοδο και κρίθηκαν ικανοί να συνεχίσουν τη μουσική τους διαδρομή.

  Οι παρευρισκόμενοι στην παρουσίαση, άνθρωποι της τέχνης και του πνεύματος, γονείς και φίλοι, εντυπωσιάστηκαν από την μουσική ετοιμότητα των μαθητών του α' κύκλου αρχικής μουσικής εκπαίδευσης και συνεχάρηκαν την υπεύθυνη καθηγήτρια μουσικής, Αλεξάνδρα Κάππα.

  Οι εγγραφές των νέων κύκλων μαθημάτων αρχικής μουσικής εκπαίδευσης ξεκίνησαν. Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν άμεσα συμμετοχή, υποβάλλοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά, αφού προηγουμένως επικοινωνήσουν με τη γραμματεία του Ωδείου Θάλασσα Πολιτισμού.

  Σύνδεσμος προς το άρθρο «Δωρεάν μαθήματα μουσικής για παιδιά, εφήβους, ενήλικες»

  Μόνιμος σύνδεσμος προς το Δελτίο Τύπου: «Παρουσίαση μουσικού αποτελέσματος α' κύκλου αρχικής μουσικής εκπαίδευσης»

  Αρχή της σελίδας

 • Πρόσκληση στην αποκριάτικη βραδιά μεταμφιεσμένων

  Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2013

  Προσκαλούμε τους αγαπητούς μας φίλους, σπουδαστές, εκπαιδευτές, καλλιτέχνες και φιλότεχνο κοινό στην αποκριάτικη βραδιά μεταμφιεσμένων - carnival party που διοργανώνουμε, με ελεύθερη είσοδο, την Παρασκευή 8 Μαρτίου '13, στις 18:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων «Θάλασσα Πολιτισμού».

  Στο πρόγραμμα της βραδιάς συμπεριλαμβάνονται μουσικοχορευτικά κομμάτια, με τη συμμετοχή σπουδαστών, εκπαιδευτών και συνεργαζόμενων καλλιτεχνών της Σχολής Καλλιτεχνικής Εκπαίδευσης «Θάλασσα Πολιτισμού».

  Θα παρουσιάσουμε το μουσικό απόσπασμα «Human Again», από το γνωστό έργο «Beauty and the Beast», με σκηνική δράση, τραγούδι και μουσικά όργανα, τους χαρούμενους και έντονους χορούς του καρναβαλιού, σε latin mix, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να συμμετέχουμε χορευτικά στα dance animations και θα κλείσουμε το πρόγραμμά μας με ελληνικούς ρυθμούς στα μουσικά όργανα.

  Φυσικά, μπορούμε να ξεδιψάσουμε ευχάριστα στο μπαρ - φουαγιέ, που λειτουργεί στους χώρους μας.
  Καλώς να ορίσετε, φίλοι μας! Σας περιμένουμε!

  διοργάνωση, γενική επιμέλεια, διδασκαλία: Αλεξάνδρα Κάππα
  τεχνική υποστήριξη: Ιωάννης Γκιόκας
  υπεύθυνος συνόλου εγχόρδων: Κώστας Τζάνος, πιάνο: Ηλέκτρα Μυλοπούλου, φλάουτο: Μαρία Χουμανίδη, κρουστά: Πάνος Κοκκίνης, έκτακτη μουσική συμμετοχή: Νίνα Γιατρά, Αμαλία Κλημοπούλου, χορογραφική επιμέλεια λατινοαμερικάνικων χορών: Μέμος Ρούσσος, Ρία Σανίδα
  διασκευή προσώπου: ευγενική υποστήριξη του τομέα αισθητικής των «ΙΕΚ ΞΥΝΗ»

  Μόνιμος σύνδεσμος προς το Δελτίο Τύπου: «Πρόσκληση στην αποκριάτικη βραδιά μεταμφιεσμένων»

  Αρχή της σελίδας

 • Αφιέρωμα στην ιστορική διαδρομή των ρώσσικων μπαλλέτων

  Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2012

  Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου '12, στις 18:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων της σχολής «Θάλασσα Πολιτισμού», παρουσιάζουμε για τα μέλη και τους προσκεκλημένους μας ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στην ιστορία των ρώσσικων μπαλλέτων, με την προβολή αρχειακού υλικού και επιλεγμένων αποσπασμάτων της βραβευμένης στο Sundance Toronto Film Festival ταινίας - ντοκυμαντέρ «les Ballets Russes» σε σκηνοθεσία και παραγωγή Dayna Goldfine και Dan Geller, με ελεύθερη είσοδο.

  Πόλος έλξης των φωτεινότερων πνευμάτων του εικοστού αιώνα, συνεργάστηκαν με καλλιτέχνες στη μουσική όπως οι Borodin, Debussy, Milhaud, Moussorgski, Poulenc, Prokofiev, Ravel, Satie, Respighi, Stravinsky, R. Strauss, στις εικαστικές τέχνες όπως οι Bakst, Braque, Picasso, Chanel, Matisse, Mirο, de Chirico, Dali και στο χορό όπως οι Balanchine, Fokine, Massine, Nijinski, Fokina, Karsavina, Nijinska και Pavlova - αλλάζοντας τον κόσμο της τέχνης με τον πιο δημιουργικό τρόπο. [ Ballets Russes ]

  Σας περιμένουμε, να γνωρίσουμε μαζί την τέχνη του χορού του 20ου αιώνα, που ξεχύνεται με ορμητική δύναμη από τις ψυχές των δημιουργών της, οι οποίοι κάνουν πράξη τα ελεύθερα και τολμηρά τους όνειρα. Την τέχνη που παρασύρει, ξεσηκώνει, επηρρεάζει, τυγχάνει θερμής υποστήριξης και εγκαθιδρύει τη νέα Αρχή.

  Πριν, κατά το διάλειμμα και μετά την προβολή, λειτουργεί αναψυκτήριο φουαγιέ, στον παράπλευρο χώρο της αίθουσας του α' ορόφου.

  Μόνιμος σύνδεσμος προς το Δελτίο Τύπου: «Αφιέρωμα στην ιστορική διαδρομή των ρώσσικων μπαλλέτων»

  Αρχή της σελίδας

 • Έμπνευση και εργασία, άνοιξη 2012 - το ταλέντο εκπαιδεύεται!

  Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2012

  Σε ένα ιδιαίτερα ευχάριστο περιβάλλον, με χαμόγελα και επιτυχία πραγματοποιήθηκε η καλλιτεχνική εκδήλωση της άνοιξης «Έμπνευση και εργασία», στους χώρους της Ακαδημίας Παραστατικών Τεχνών Θάλασσα Πολιτισμού, την Κυριακή 27 Μαϊου 2012.
  Νέοι καλλιτέχνες, με την ευγενική συμμετοχή τους, έδειξαν στους νέους σπουδαστές μας ότι το ταλέντο εκπαιδεύεται και με το έργο τους πλαισίωσαν απολαυστικά το αφιέρωμά μας στην πνοή, την έμπνευση, την εργασία και την εκπαίδευση.

  Υποστηρίζουμε θερμά τους νέους καλλιτέχνες και παρουσιάζουμε το έργο τους στο κοινό, με τη διοργάνωση εκδηλώσεων στους χώρους μας. Παρέχουμε επίσης τη δυνατότητα πρακτικής άσκησης, διδασκαλίας και συνεργασίας, στα τμήματα μουσικής, χορού, θεάτρου, όσον αφορά στο καλλιτεχνικό και εκπαιδευτικό μας έργο, μέσω των προγραμμάτων επαγγελματικής κατεύθυνσης και ειδίκευσης για νεοεισερχόμενους καλλιτέχνες στην αγορά εργασίας.

  Συμμετείχαν νέοι καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων οι: Μαρία Χουμανίδη φλάουτο, Κώστας Τζάνος κιθάρα, Φωτεινή Καλλιανού βιολοντσέλλο, Julian Αντωνιάδης salsa.

  Μόνιμος σύνδεσμος προς το Δελτίο Τύπου: «Έμπνευση και εργασία, άνοιξη 2012 - το ταλέντο εκπαιδεύεται!»

  Αρχή της σελίδας

 • Συμμετοχή στο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού στο Βέλγιο με την «Ιεροτελεστία της Ανοιξης»

  Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2012

  Τον Απρίλιο (27-29/4/2012), στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Χορού, διοργανώνεται το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Festival International de Danse [ Festival International de Danse ] στο Chapelle-lez-Herlaimont, στο Βέλγιο.
  Εκθέσεις, διαλέξεις, στρογγυλές τράπεζες με σημαντικούς καλλιτέχνες, master classes, σεμινάρια, παραστάσεις, χορογραφίες σε πολλά είδη χορού: κλασικός χορός, pointes, καρακτέρ, σύγχρονος χορός, bollywood, oriental, jazz, hip - hop, κλακέτες, κ.α.

  Η καλλιτεχνική διευθύντρια της Θάλασσας Πολιτισμού, Αλεξάνδρα Κάππα, συμμετέχει στο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού / Festival International de Danse, με το σολιστικό μέρος στο αποκορύφωμα της χορογραφίας "Ιεροτελεστία της 'Ανοιξης", σε μουσική Ιγκόρ Στραβίνσκι [ Igor Stravinsky - Le Sacre du Printemps (The Rite of Spring) ], από τις σημαντικότερες συνθέσεις για ορχήστρα του 20ου αιώνα, όπως έχει χαρακτηριστεί.

  Η χορογραφία ανήκει στο διακεκριμένο σε Αγγλία (Royal Opera House of Covent Garden), Βέλγιο (Ballet Royal de Wallonie) και Γερμανία (Hessisches Staatstheater Wiesbaden) χορευτή, ηθοποιό, ballet - master και χορογράφο Edward Arckless [ Edward Arckless ], καθηγητή κλασικού χορού στο Conservatoire Municipal Camille Saint-Saëns στο Παρίσι. (Conservatoire de la Ville de Paris - France).


  [ Igor Stravinsky - Le Sacre du Printemps ]
  [ Edward Arckless ]
  [ FestivalInternationaldeDanse.org ]
  [ Δελτίο Τύπου - Συμμετοχή στο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού στο Βέλγιο με την «Ιεροτελεστία της Ανοιξης» ]

  Μόνιμος σύνδεσμος προς το Δελτίο Τύπου: «Συμμετοχή στο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού στο Βέλγιο με την «Ιεροτελεστία της Ανοιξης»»

  Αρχή της σελίδας

 • Ημερίδες 2011- σύνοψη

  Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2011

  Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι ημερίδες Μουσικής, Χορού και Υποκριτικής, που διοργάνωσε η Θάλασσα Πολιτισμού, με θέμα τη διδασκαλία και την εκπαίδευση στις παραστατικές τέχνες και συμμετοχή διακεκριμένων εισηγητών από την καλλιτεχνική, εκπαιδευτική και ερευνητική κοινότητα. Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή και σας παρουσιάζουμε μία σύνοψη σε βίντεο:


  Μόνιμος σύνδεσμος προς το Δελτίο Τύπου: «Ημερίδες 2011- σύνοψη»

  Αρχή της σελίδας

 • Ημερίδες Μουσικής, Χορού, Θεάτρου

  Σάββατο, 30 Απριλίου 2011

  Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στις ημερίδες μουσικής, χορού, υποκριτικής και στο σεμινάριο σιάτσου, που διοργανώνουμε το Σαββατοκύριακο 28 & 29/05, στους χώρους της Θάλασσας Πολιτισμού.
  ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ - ΣΑΒΒΑΤΟ 28/05/2011
  ΗΜΕΡΙΔΑ ΧΟΡΟΥ & ΘΕΑΤΡΟΥ - ΚΥΡΙΑΚΗ 29/05/2011

  Κόστη
  συμμετοχή σε κάθε ημερίδα κατ' άτομο, με δροσιστικό ποτό ή λευκό κρασί: 15,00?
  σεμινάριο σιάτσου: ενεργός συμμετοχή 50,00? | ακροατές 30,00?

  Έκδοση βεβαίωσης συμμετοχής στις ημερίδες και στο σεμινάριο.
  Το ποσόν συμμετοχής στις ημερίδες εκπίπτει από την εγγραφή χειμερινού εξαμήνου στη σχολή.
  Δηλώστε συμμετοχή στη γραμματεία της σχολής, Τρίτη με Παρασκευή, 5-9 μ.μ.

  [ Δελτίο Τύπου - Ημερίδες Μουσικής, Χορού, Θεάτρου ]


  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27/05/2011 20:30 - ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ με σολίστ το Λάμπη Βασιλειάδη

  Μέγαρο Μουσικής Αθηνών 25η Συναυλία Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών
  Cesar Franck: «Ψυχή», συμφωνικό ποίημα
  Πιότρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι: Κοντσέρτο αρ. 2 για πιάνo & ορχήστρα σε sol+, έργο 44
  Ιγκόρ Στραβίνσκι: Συμφωνία σε τρία μέρη
  στο πιάνο ο Λάμπης Βασιλειάδης,
  μουσική διεύθυνση Βύρων Φιδετζής

  Κρατήσεις θέσεων ομαδικών εισιτηρίων και μέσω γραμματείας της σχολής Θάλασσα Πολιτισμού.

  Μόνιμος σύνδεσμος προς το Δελτίο Τύπου: «Ημερίδες Μουσικής, Χορού, Θεάτρου»

  Αρχή της σελίδας

 • Ημερίδα Μουσικής

  Παρασκευή, 29 Απριλίου 2011

  ΣΑΒΒΑΤΟ 28/05/2011 - ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

  • 18:00 | Υποδοχή στη Θάλασσα Πολιτισμού
  • 18:30 | Η μουσική εκπαίδευση στην Ελλάδα - μια πρακτική φιλοσοφία | με τον πιανίστα και καθηγητή τμήματος μουσικών σπουδών Ιουνίου Πανεπιστημίου Λάμπη Βασιλειάδη
  • 19:30 | Πώς δημιουργούμε μουσική; από τη θεωρία στη μουσική πράξη | με τον συνθέτη, καθηγητή μουσικής και παιδαγωγό Νίκο Φυλακτό
  • 20:30 | Επιστροφή στη φυσική φωνή του σώματος, μια σωματική διαδικασία μέσα από ζωντανά παραδείγματα | με τον καθηγητή φωνητικής Michael Seibel
  • 21:30 | Μουσική και παιδεία στην Ελλάδα, στην ιστορία και στο παρόν (η διαχρονική παιδευτική αξία της μουσικής και το μουσικό ήθος) | με τη δόκτωρα Φιλοσοφίας & πιανίστα Χαρά Τόμπρα
  [ Δελτίο Τύπου - Ημερίδες Μουσικής, Χορού, Θεάτρου ]

  Μόνιμος σύνδεσμος προς το Δελτίο Τύπου: «Ημερίδα Μουσικής»

  Αρχή της σελίδας

 • Ημερίδα Χορού και Θεάτρου

  Πέμπτη, 28 Απριλίου 2011

  ΚΥΡΙΑΚΗ 29/05/2011 - ΗΜΕΡΙΔΑ ΧΟΡΟΥ & ΘΕΑΤΡΟΥ

  • 10:45 | Υποδοχή στη Θάλασσα Πολιτισμού
  • 11:00 - 15:00 | Σεμινάριο Η τέχνη του Σιάτσου, μια θεραπευτική τεχνική | με την εκπαιδεύτρια & θεραπεύτρια Σιάτσου, καθηγήτρια θεάτρου - σκηνοθέτη Εύα Κουκούτση
  • 18:00 | Υποδοχή στη Θάλασσα Πολιτισμού
  • 18:30 | Modern Theatre Jazz Dance σύστημα I.S.T.D. | με την εκπαιδεύτρια & εξετάστρια Susan Garrard
  • 19:30 | Η εκπαίδευση του κλασικού χορού - μεθοδολογία A. Vaganova με πρότυπο την Ακαδημία Μπαλέτου Kirov | με την καλλιτέχνη παραστατικών τεχνών & εκπαιδευτικό Αλεξάνδρα Κάππα
  • 20:00 | Ο θεατρικός χαρακτήρας στη σκηνή, μια παρουσίαση βήμα προς βήμα - φαινομενολογική προσέγγιση της υποκριτικής | με τον καθηγητή υποκριτικής & σκηνοθέτη Michael Seibel
  • 21:00 | Κοινωνικοί χοροί - ιστορική αναφορά, ρυθμικά σχήματα, βηματολόγιο και πρακτική | συντονισμός - παρουσίαση Εύα Καραδήμα & Μάρθα Βαφειάδη - Δημήτρης Κοσμάτος

  Καλλιτεχνική συμμετοχή, μεταξύ άλλων, Αλέξης Γεωργόπουλος, Ήρα Ζαρείφη, Στέλιος Μαγγανάς, Σίσσυ Μανιώτη, Ιωάννα Μίτζα, σπουδαστές της σχολής.

  [ Δελτίο Τύπου - Ημερίδες Μουσικής, Χορού, Θεάτρου ]

  Μόνιμος σύνδεσμος προς το Δελτίο Τύπου: «Ημερίδα Χορού και Θεάτρου»

  Αρχή της σελίδας

 • Αφιέρωμα στην ποιήτρια και πεζογράφο Τασία Καλογρίδου – Δρόσου

  Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2011

  ΠΟΙΗΤΙΚΕΣ ΜΝΗΜΕΣ Βραδιά αφιερωμένη στη μνήμη της ποιήτριας και πεζογράφου Τασίας Καλογρίδου - Δρόσου. Κυριακή 20 Μαρτίου 2011, 6 μ.μ. Αίθουσα εκδηλώσεων Θάλασσα Πολιτισμού Εισηγείται και συντονίζει ο Τάσος Πανουργιάς. Ομιλούν και απαγγέλουν: η Τζένη Δρόσου και ο Γιάννης Αθανα ...

  Διαβάστε περισσότερα

 • Ανοιξη στη "Θάλασσα Πολιτισμού" - Springtime in Argyroupolis

  Κυριακή, 16 Μαΐου 2010

  Ανοιξη στη "Θάλασσα Πολιτισμού Την Κυριακή, 16 Μαΐου, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ, παρευρεθήκαμε στους χώρους της Ακαδημίας Παραστατικών Τεχνών "Θάλασσα Πολιτισμού", όπου, σε ένα ιδιαίτερα προσεγμένο επαγγελματικά περιβάλλον με φιλική ατμόσφαιρα, περιηγηθήκαμε στην έκθεση εικαστ ...

  Διαβάστε περισσότερα

 • PIANO PLUS FESTIVAL - Δελτίο Τύπου

  Παρασκευή, 1 Ιανουαρίου 2010

  ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΟΥΣΙΚΗΣ "PIANO PLUS FESTIVAL 2010" Δελτίο Τύπου Το Piano Plus Festival [ pianoplusfestival.gr ] ανοίγει και φέτος την αυλαία του, για να μας χαρίσει μια εβδομάδα γεμάτη συναυλίες, μουσικές δραστηριότητες, master classes και πολλά άλλα. Το φεστιβάλ για το 2010 εγκαινιάζε ...

  Διαβάστε περισσότερα

 • PIANO PLUS FESTIVAL - Πρόγραμμα Εκδηλώσεων

  Παρασκευή, 1 Ιανουαρίου 2010

  ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΟΥΣΙΚΗΣ "PIANO PLUS FESTIVAL 2010" Πρόγραμμα Εκδηλώσεων Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στο φεστιβάλ θα εμφανιστούν καθηγητές και φοιτητές του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου, φοιτητές του BGSU, το Ionian Jazz Quartet (Σάββατο, 09-01 στις 8 μ.μ ...

  Διαβάστε περισσότερα

 • Φρουτοπία - Παιδική θεατρική παράσταση

  Τετάρτη, 30 Απριλίου 2008

  Το Δ ...

  Διαβάστε περισσότερα

  Αρχή της σελίδας

 • Βραδιά Εγκαινίων

  Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2007

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Η Καλλιτεχνική Διεύθυνση της Θάλασσας Πολιτισμού σας προσκαλεί στα εγκαίνια των νέων ιδιόκτητων χώρων της στην Αργυρούπολη, Κολοκοτρώνη 152, το Σάββατο 2 Ιουνίου '07, στις 8:30 μ.μ. ...

  Διαβάστε περισσότερα

 • Τριήμερο Καλλιτεχνικών Εκδηλώσεων, 3–5 Ιουνίου 2005

  Σάββατο, 16 Απριλίου 2005

  ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΝΕΩΝ ΤΑΛΕΝΤΩΝ 3 - 5 Ιουνίου 05 ΕΛΕΝΗ ΜΠΙΝΗ: Σπουδές & Λάδια Επιλογές Έργων Παιδικού Εικαστικού Εργαστηρίου Εγκαίνια: Σάββατο 4 Ιουνίου, 7 μ.μ ...

  Διαβάστε περισσότερα

 • Ροκ συναυλία με τους Επιδρομείς

  Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2005

  H ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΣΕ LIVE ROCK APPEARANCE ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΡΟΜΕΙΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 05, 20:30 ARTSEA LIVE CAFE Βασίλης Μούζος - κιθάρα, Παναγιώτης Κωλέτσης - τύμπανα, Γιώργος Γιαννακόπουλος - φωνή, Φραγκίσκος Στρατής - μπάσο ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ...

  Διαβάστε περισσότερα

 • Ροκ συναυλία με τους Art of Naam

  Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2004

  H ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ART OF NAAM Ο Ωκεανός είναι αναλλοίωτος αν και φαίνεται πως αλλάζει(Sant Kirpal Singh) ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 7 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 05, 20:30 ARTSEA LIVE CAFE Κάνιγγος 14, Πειραιάς – Πασαλιμάνι, 210 411 4880 παίζουν: Λάμπρος Κάντζος, Γιώργος Πουλακίδας, Γιώργος Ανα ...

  Διαβάστε περισσότερα

 • Πρόγραμμα Εκδηλώσεων Δεκεμβρίου 2004

  Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2004

  Ο Όμιλος Unesco νομού Πειραιώς & Νήσων και η Θάλασσα Πολιτισμού σας προσκαλούν: Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 04, 20:30 συναυλία μουσικής για πιάνο και φλάουτο σε έργα Scarlatti, Bach, Bizet, Debussy, Chopin με την Ελένη Νικολοπούλου, τον 'Αρη Τουρναβίτη και τη Μαρία Τσίμπικα Παρασκευή 10 Δεκεμβ ...

  Διαβάστε περισσότερα

  Αρχή της σελίδας

 • Η Αρκούδα, του Αντόν Τσέχωφ

  Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2004

  Ο Όμιλος Unesco Πειραιά & Νήσων και η Θάλασσα Πολιτισμού σας προσκαλούν να παρακολουθήσετε το θεατρικό μονόπρακτο Η Αρκούδα, του Αντόν Τσέχωφ σε μουσική διασκευή Λεωνίδα Τσίπη. Τους κύριους ρόλους ερμηνεύουν: Κυριάκος Κάρκαλης, Μαρία Χαλεπλή, Αλέξης Μαρτζούκος, Θωμάς Παπακωνσταντίνου ...

  Διαβάστε περισσότερα

 • Καλοκαιρινές Καλλιτεχνικές Εκδηλώσεις, 4–10 Ιουνίου 2004

  Παρασκευή, 14 Μαΐου 2004

  ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΝΕΩΝ ΤΑΛΕΝΤΩΝ: 4 – 10 Ιουνίου, 6:00 – 9:00 μ.μ. ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΧΟΛΗ: Παρασκευή, 4 Ιουνίου, 5:30 – 7:00 μ.μ. ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΘΕΑΤΡΟΥ: Παρασκευή, 4 Ιουνίου, 7:00 – 8:00 μ.μ. ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ: Τρίτη, 8 Ιουνίου, 6:00 – 9:00 μ.μ. ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ: ...

  Διαβάστε περισσότερα

 • Καλοκαιρινές Καλλιτεχνικές Εκδηλώσεις, 6–22 Ιουνίου 2003

  Τετάρτη, 14 Μαΐου 2003

  Yπό την αιγίδα της Δ.ΕΠ.Α.Π. Έκθεση ζωγραφικής Τοπία και θαλασσινές μνήμες Ελένης Γράτσου – Θανάση Δεληγιάννη. 6 – 22 Ιουνίου ...

  Διαβάστε περισσότερα

 • Αγιος Βασίλειος ο Έλληνας

  Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου 2002

  με την υποστήριξη της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς και της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτιστικής Ανάπτυξης Πειραιά 3 ΠΡΩΙΝΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ 14, 15, 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2003, ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ Η ιστορία του Αγίου Βασιλείου ...

  Διαβάστε περισσότερα

 • Ελληνική Μουσική Βραδιά

  Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2002

  ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΕ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΠΙΑΝΟΥ ...

  Διαβάστε περισσότερα

  Αρχή της σελίδας

Αρχή της σελίδας

Αναζήτηση στο περιεχόμενο του artsea.gr
Πληκτρολογήστε τo λήμμα που σας ενδιαφέρει.
π.χ. εργασία, ωδείο, σεμινάριο, ακρόαση, πιάνο, υποκριτική, ρεπερτόριο, κλασική μουσική, ρεσιτάλ, σκηνοθεσία, βιολί, μονωδία, ρυθμική αγωγή, παιδιά, φεστιβάλ, κ.λ.π.