News
Artsea navigational image map links Ακαδημία Παραστατικών Τεχνών - Academy of Performing Arts Καλλιτεχνικές Εκδηλώσεις - Cultural Events Εκπαιδευτικά Νέα - Education News Καθηγητές - Professors Μουσική - Ωδείο | Music - Conservatory Χορός - Σχολή Χορού | Dance - School of Dance Θέατρο - Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης | Theater - Higher Drama School Εγγραφή - Μέλη | Members - Registration Χορηγοί - Συνεργσίες - Σύνδεσμοι | Sponsors - Collaborations - Links Επικοινωνία - Contact English translation Deutsch übersetzung Traduction Française Traducción al Español

Ενημέρωση για τις Εκπαιδευτικές Δραστηριότητες των τμημάτων μας:
ευκαιρίες απασχόλησης, ακροάσεις για ηθοποιούς, τραγουδιστές και χορευτές, ανοιχτά μαθήματα, master classes, ανακοινώσεις σχετικά με τη λειτουργία των τμημάτων εκπαίδευσης Χορού, Μουσικής και Θεάτρου.

Δελτία τύπου για την οργάνωση και διεξαγωγή σεμιναρίων καλλιτεχνικής εκπαίδευσης, αναγγελία νέων προγραμμάτων και δράσεων της Ανώτερης Σχολής Δραματικής τέχνης, της Σχολής Χορού και του Ωδείου που λειτουργεί η Θάλασσα Πολιτισμού.

Πρώτο βραβείο στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό - Δελτίο Τύπου

 • Τρίτη, 30 Μαρτίου 2004

  Πρώτο βραβείο στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ολυμπιακού Σχεδίου

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΤΜΗΜΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ

  Βρισκόμαστε στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη σημαντική διάκριση της μαθήτριάς μας Βαλεντίνας Καμπέρη του Γεωργίου, η οποία, έλαβε το πρώτο βραβείο στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ολυμπιακού Σχεδίου, που διοργάνωσε η εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, σε συνεργασία με την Οργανωτική Επιτροπή του Αθήνα 2004 και χορηγό την εταιρεία Εύσημον Α.Ε. την άνοιξη του 2004, με θέμα τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

  Εκτός από το χρηματικό έπαθλο των 1.500 ευρώ και μία διαπίστευση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, το επιλεγμένο σχέδιό της θα γίνει Συλλεκτική Ολυμπιακή Καρφίτσα πέτου και θα κυκλοφορήσει διεθνώς.

  Η Βαλεντίνα Καμπέρη σπουδάζει από τον Οκτώβριο του 2002, στην ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΕΧΝΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ "Θάλασσα Πολιτισμού", Εικαστικά, Μουσική, Χορό και Θέατρο με δασκάλους της μεταξύ άλλων, την Αλεξάνδρα Κάππα, το Χαράλαμπο Καλαπανίδα, το Θανάση Δεληγιάννη, την Ελένη Γράτσου.
  Συνεχίζει τις σπουδές της με αγάπη, αφοσίωση και εργατικότητα, με σκοπό η ενασχόλησή της με τις τέχνες να δώσει διέξοδο στις καλλιτεχνικές της ανησυχίες, ακόμη και σε επαγγελματικό επίπεδο.
  Της ευχόμαστε να πετυχαίνει τους στόχους που η ίδια επέλεξε να θέσει για τη ζωή της. Εμείς, θα είμαστε πάντοτε δίπλα της, έτοιμοι να τη βοηθήσουμε σε ό,τι χρειαστεί.

  Η Καλλιτεχνική Διεύθυνση της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΕΧΝΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ "Θάλασσα Πολιτισμού"

Προτείνετε αυτή τη σελίδα!

                                 

Εάν βρήκατε αυτή τη δημοσίευση χρήσιμη ή ενδιαφέρουσα, παρακαλούμε να την προτείνετε προς ανάγνωση, κάνοντας κλικ στο εικονίδιο του δικτυακού τόπου προτεινόμενου συνδέσμου ή κοινωνικής δικτύωσης, της επιλογής σας.

Kωδικός «QR»

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα ανάγνωσης κωδικών «QR», για να αποθηκεύσετε και να επισκεφθείτε από κινητό τηλέφωνο, tablet pc, pad, ή άλλη φορητή συσκευή, την παρούσα δημοσίευση. Το παρόν δελτίο τύπου έχει δημοσιευθεί στο artsea.gr. Η άδεια χρήσης του είναι ελεύθερη και απαιτεί αναφορά δημιουργού, μη εμπορική χρήση και παρόμοια διανομή (CC BY-NC-SA 3.0). Περίληψη και λεπτομέρεις είναι διαθέσιμες στο creativecommons.org. Kωδικός «QR», προς το σύνδεσμο της δημοσίευσης
[ http://artsea.gr/article.asp?i=5 ].
 Artsea - Ακαδημία Παραστατικών Τεχνών: Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης, Ωδείο, Σχολή Χορού. QR Code για το Δελτίο Τύπου: Πρώτο βραβείο στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό - Δελτίο Τύπου.
artsea.gr - Ακαδημία Παραστατικών Τεχνών «Θάλασσα Πολιτισμού», Κολοκοτρώνη 152 - Αργυρούπολη. 210 996 6466

| Εκτύπωση | Προηγούμενο Δελτίο Τύπου | Επόμενο Δελτίο Τύπου | Ευρετήριο - Εκπαιδευτικά νέα |

| Αρχή της σελίδας | Επιστροφή |