News
Artsea navigational image map links Ακαδημία Παραστατικών Τεχνών - Academy of Performing Arts Καλλιτεχνικές Εκδηλώσεις - Cultural Events Εκπαιδευτικά Νέα - Education News Καθηγητές - Professors Μουσική - Ωδείο | Music - Conservatory Χορός - Σχολή Χορού | Dance - School of Dance Θέατρο - Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης | Theater - Higher Drama School Εγγραφή - Μέλη | Members - Registration Χορηγοί - Συνεργσίες - Σύνδεσμοι | Sponsors - Collaborations - Links Επικοινωνία - Contact English translation Deutsch übersetzung Traduction Française Traducción al Español

Ενημέρωση για τις Εκπαιδευτικές Δραστηριότητες των τμημάτων μας:
ευκαιρίες απασχόλησης, ακροάσεις για ηθοποιούς, τραγουδιστές και χορευτές, ανοιχτά μαθήματα, master classes, ανακοινώσεις σχετικά με τη λειτουργία των τμημάτων εκπαίδευσης Χορού, Μουσικής και Θεάτρου.

Δελτία τύπου για την οργάνωση και διεξαγωγή σεμιναρίων καλλιτεχνικής εκπαίδευσης, αναγγελία νέων προγραμμάτων και δράσεων της Ανώτερης Σχολής Δραματικής τέχνης, της Σχολής Χορού και του Ωδείου που λειτουργεί η Θάλασσα Πολιτισμού.

Γιορτάζουμε τα δέκα μας χρόνια! - Δελτίο Τύπου

 • Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2009

  Γιορτάζουμε τα δέκα μας χρόνια!
  έκπτωση 50%! στα δίδακτρα σχολικού έτους 2010 - '11,
  για κάθε εγγραφή από Δεκέμβριο '09 έως Μάιο '10, στα παιδικά & ερασιτεχνικά τμήματά μας!

  Η Θάλασσα Πολιτισμού το 2010 κλείνει δέκα χρόνια προσφοράς στην καλλιτεχνική εκπαίδευση και τις καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, κοντά σας!

  Η έμπνευση για την ίδρυση ενός σχολείου καλλιτεχνικής εκπαίδευσης, όπου οι παραστατικές τέχνες (μουσική, χορός, θέατρο) συνυπάρχουν και συμβάλλουν στην ελεύθερη ανάπτυξη της προσωπικότητας των παιδιών και όπου οι νέοι καλλιτέχνες έχουν τη δυνατότητα να πραγματώνουν το έργο τους, γεννήθηκε στον Πειραιά του 2000, κι αναδύθηκε από το στοιχείο της θάλασσας που περιβάλλει τον ελλαδικό χώρο, η Θάλασσα Πολιτισμού,
  μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα εταιρεία καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων και πολιτιστικών υπηρεσιών, που στεργιώθηκε στο νεοκλασικό της οδού Κάνιγγος στην Καστέλλα, προσφέροντας καλλιτεχνική εκπαίδευση ποιότητας με επαγγελματική προοπτική, σε μικρούς και μεγάλους. Η ανταπόκριση του κόσμου υπήρξε θερμή και το έργο μας βρήκε πλατιά υποστήριξη.

  Όταν το '06 μεταφερθήκαμε σε ιδιόκτητο χώρο στην Αργυρούπολη, επενδύσαμε με συνέπεια και ευθύνη, ούτως ώστε σήμερα να ονοματίζουμε τρεις αυτόνομες αλλά και συνδυαστικές μεταξύ τους σχολές: Μουσική Σχολή, αναγνωρισμένη από το ΥΠ.ΠΟ. (ειδίκευση στις σπουδές πιάνου και την πιανιστική συνοδεία), Dance School, με αναγνωρισμένα πτυχία χορευτών – καθηγητών I.S.T.D. [Imperial Society of Teachers of Dancing] (μελέτη μεθόδου Vaganova), Ανώτερη σχολή Δραματικής Τέχνης, αναγνωρισμένη από το ΥΠ.ΠΟ. (ειδίκευση στο μουσικό θέατρο) για επαγγελματικές σπουδές θεάτρου. Η Θάλασσα Πολιτισμού αλλάζει τα δεδομένα στην καλλιτεχνική εκπαίδευση και προσφέρει στους σπουδαστές της ποιοτική διαφορά εκπαίδευσης στη μουσική, το χορό, το θέατρο.

  Για να γιορτάσουμε τα δέκα χρόνια μας, θελήσαμε να κάνουμε πράξη τα όνειρα και τις ανάγκες σας, προσφέροντας σε όλους και στον καθένα ξεχωριστά, καλλιτεχνική εκπαίδευση ποιότητας με επαγγελματική προοπτική, με έκπτωση 50%! στα δίδακτρα σχολικού έτους 2010 - '11, για κάθε εγγραφή on-line που πραγματοποιείται από Δεκέμβριο '09 έως Μάιο '10, στα παιδικά & ερασιτεχνικά τμήματά μας!
  Στη Θάλασσα Πολιτισμού σεβόμαστε το δικαίωμα του καθενός ξεχωριστά στη μάθηση!

Προτείνετε αυτή τη σελίδα!

                                 

Εάν βρήκατε αυτή τη δημοσίευση χρήσιμη ή ενδιαφέρουσα, παρακαλούμε να την προτείνετε προς ανάγνωση, κάνοντας κλικ στο εικονίδιο του δικτυακού τόπου προτεινόμενου συνδέσμου ή κοινωνικής δικτύωσης, της επιλογής σας.

Kωδικός «QR»

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα ανάγνωσης κωδικών «QR», για να αποθηκεύσετε και να επισκεφθείτε από κινητό τηλέφωνο, tablet pc, pad, ή άλλη φορητή συσκευή, την παρούσα δημοσίευση. Το παρόν δελτίο τύπου έχει δημοσιευθεί στο artsea.gr. Η άδεια χρήσης του είναι ελεύθερη και απαιτεί αναφορά δημιουργού, μη εμπορική χρήση και παρόμοια διανομή (CC BY-NC-SA 3.0). Περίληψη και λεπτομέρεις είναι διαθέσιμες στο creativecommons.org. Kωδικός «QR», προς το σύνδεσμο της δημοσίευσης
[ http://artsea.gr/article.asp?i=31 ].
 Artsea - Ακαδημία Παραστατικών Τεχνών: Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης, Ωδείο, Σχολή Χορού. QR Code για το Δελτίο Τύπου: Γιορτάζουμε τα δέκα μας χρόνια! - Δελτίο Τύπου.
artsea.gr - Ακαδημία Παραστατικών Τεχνών «Θάλασσα Πολιτισμού», Κολοκοτρώνη 152 - Αργυρούπολη. 210 996 6466

| Εκτύπωση | Προηγούμενο Δελτίο Τύπου | Επόμενο Δελτίο Τύπου | Ευρετήριο - Εκπαιδευτικά νέα |

| Αρχή της σελίδας | Επιστροφή |